Erkam Yıldırım Kimdir? Binali Yıldırım'ın Oğlu kimdir, ne iş yapıyor?

Erkam Yıldırım
Erkam Yıldırım


Erkam Yıldırım Kimdir?


Erkam Yıldırım, Türkiye Cumhuriyeti'nin son başbakanı Binali Yıldırım'ın oğlu ve başarılı bir iş insanıdır. 1981 yılında İstanbul'da doğan Erkam Yıldırım, kız kardeşi Bahar Büşra Yıldırım ile birlikte 2002 yılında Derin Denizcilik Gemi Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ni kurmuştur. Bu şirket, deniz ticareti ve gemi taşımacılığı alanında faaliyet göstermektedir.

Erkam Yıldırım, hem iş hayatı hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelmektedir. 2012 yılında İlknur Sarı ile evlenen Erkam Yıldırım'ın bu evlilikten bir çocuğu bulunmaktadır. Erkam Yıldırım, 2016 yılında Singapur'da kumar oynarken görüntülenmiş ve bu görüntüler medyada yer almıştır. Ayrıca 2017 yılında Paradise Papers sızıntısı kapsamında Malta'da iki off-shore şirketin hissedarı olduğu ortaya çıkmıştır. 2021 yılında ise organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Erkam Yıldırım'ın uyuşturucu ticareti yaptığını iddia etmiştir. Bu iddialar Erkam Yıldırım ve babası Binali Yıldırım tarafından reddedilmiştir.

Erkam Yıldırım, Türkiye'nin siyaset ve iş dünyasında önemli bir isimdir. Başbakanlık yapmış olan babasının mirasını devralmaya çalışan Erkam Yıldırım, gelecekte siyasete atılma ihtimali de bulunmaktadır. 

Yukarıda yazılanların herhangi bir kanıtı yoktur. Başka kaynaklardan toplanarak hazırlanmıştır. Yazımız herhangi bir suçlama amacı taşımamaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar