Ramazan Ayında Nasıl Beslenerek Kilo Verilir? Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

Ramazan Ayında Nasıl Beslenerek Kilo Verilir?
Ramazan Ayında Nasıl Beslenerek Kilo Verilir?

Ramazan Ayında Nasıl Beslenerek Kilo Verilir?

Hepinize Merhabalar bloguma Hoşgeldiniz :) Bugün çok enerjik ve dinamik bir şekilde karşınızdayım. Bugün Ramazan ayı ile ilgili konuşacağız. Ramazan ayında nasıl kilo verebiliriz, Ramazan ayında neler yapabiliriz bunları konuşacağız ama konuşmadan önce Ramazan ayınız bol huzurlu bereketli Sağlıklı ve güzel geçsin Öncelikle temellerini ve dileklerimi iletmek istiyorum. Ramazan ayında zayıflamak için oruç tutmuyoruz arkadaşlar. Zayıflama sürecimizde Ramazan ayı denk geldiyse nasıl devam edebiliriz bunun için yazıyorum. Şimdiden söyleyeyim.

Ramazan Ayında Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyız?
Ramazan Ayında Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyız?

Ramazan Ayında Kilo Vermek İçin Ne Yapmalıyız?

Bu beslenme sürecine başlamadan önce kendimize bu şekilde bir beslenme tarzına girmek için motivasyonum ve iradem tamam mı? Yani kendimi hazır hissediyor muyum? Bu yazıya öylesine mi tıkladım yoksa gerçekten bir şeylere hazır hissettiğim için ama nereden başlayacağını bilmediğin için mi tıkladın. Bu ayrımı yapmamız gerekiyor.

 Bazen beslenmemizde ufak hatalar yaptığımızda Bu günümde çöp oldu deyip direkt  komple sağlıksız mı besleneceğiz? Bunları anlamış olacağız. Benim okuduğum kaçıncı kilo verme yazıları bunlar? bu sorular çok önemli bu sorulara olumlu cevaplar verebiliyorsak hazırız. Kendimizi iyi hissetmiyoruz ama nereden başlayacağınızı bilmiyoruz demektir. Aynı başlıklar adı altında nasıl kilo verebilirim, Nasıl zayıflayabilirim, Nasıl diyet yapabilirim? Bunların hepsi aynı kapıya çıkıyor bunları Tabii ki  Her zaman şunu bilmelisiniz iş bizde bitiyor.

Ramazan Ayında Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?
Ramazan Ayında Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

Ramazan Ayında Hızlı Kilo Verme Yöntemleri Nelerdir?

Bu söylediklerimi yaparak kendinizi Ramazan ayının ilk haftalarında çok dinç enerji mutlu ve incelmiş hafiflemiş hissedebilirsiniz ben bu saydıklarım yaparak gerçekten çok basit maddeler bu arada 6-7 kilo verdim. 

Bir ayda Şimdi öncelikle sahurdan başlıyoruz arkadaşlar sahur yapmadan zayıflayabilir miyim? Sahur yapmadan oruç tutsam olur mu ?tarz mesajlar geliyor. Bunu ben asla önermiyorum. Çünkü ben bu şekilde yapmadım.

 Eğer kahvaltı tarzında beslenmek istiyorsa gelin kahvaltı ürünleri yemek istiyorsak mutlaka yumurta ekliyoruz haşlanmış yumurta mı benim tercihim de ama yiyemiyorsanız mesela normal tavada kırılmış yumurta da tüketebilirsiniz. Yumurtanın yanında bol işte sebzelerden tüketmelisiniz. Domates, salatalık maydanoz yani bildiğiniz bir kahvaltı yapmalısınız .Aslında genel olarak herkesin bildiği bir kahvaltı çeşidi vardır.

 Önemli olan beyaz ekmek tüketmedim. Beyaz ekmek şişlik ve hazımsızlık yapıyor ben de. Beni çok rahatsız ediyor .Kendimi daha iyi hissettiren tam tahıllı ekmekler, Çavdar ekmekleri falan tükettim.

Tabii ki porsiyon kontrolü ve ne kadar yemem gerektiğini dayalı olarak tükettim.

 Söyleyeceğim tek şey gerçekten yağlı şekerli ve bol Karbonhidratlı Yiyecekler de uzak duruyoruz vücudumuzu rahatlatıyoruz. Bir nevi Ramazan Ayında vücudumuzu dinlendiriyor yeterli miktarda yiyerek kilo veriyoruz.

Ne yapmamız gerekiyor arınmanız gerekiyor ya sadece belirli şeyleri yapmamız gerekiyor onları uygulamamız gerekiyor ve sonucunda zayıfladığımızı görüyoruz .

Burası çok basit Söyleyeceklerim bu kadar bunları yaptığınızda sonuç alacağınıza %100 inanıyorum çünkü ben aldım sizin de almamanız için hiçbir neden yok. Burada tek Önemli olan şey Azminiz, sürekliliğiniz ve istikrar hepsi aynı kapıya çıkıyor aslında.

 Kendinize çok iyi bakın Sağlıcakla kalın bir sonraki yazımda görüşmek üzere ballı çöreklerim.❤✌

Yorum Gönder

0 Yorumlar