Direnç Kilo Nasıl Kırılır? Diyetisyen Ece Sarı'nın Ramazan Kampı ile Direnç Kilomu Kırdım! Ramazan Kamp Listesi

Direnç Kilo Nasıl Kırılır?
Direnç Kilo Nasıl Kırılır?
 

Direnç Kilo Nasıl Kırılır?

Merhaba değerli okurum. Bu yazıya geldiysen senin de direnç kilolarını kırma ile başın dertte olmalı. Ama korkma sana yardım etmek için buradayım. Direnç kilo nasıl kırılır, direnç kilo neden olur, direnç kilo kırma taktileri nelerdir, direnç kilo nedir, direnç kilo kolay kırılır mı? gibi sorular aklında sürekli varsa hemen okumaya devam etmelisin.


Diyetisyen Ece Sarı Ramazan Kampı
Diyetisyen Ece Sarı Ramazan Kampı

Diyetisyen Ece Sarının Ramazan Kampı İle Direnç Kilomu Kırdım! 

Direnç kilolarımla başım dertteydi. Ne yapsam da 63 kg altına inemiyordum. Ramazan ayında YouTube de gezinirken Diyetisyen Ece Sarı'nın Ramazan Kampı videosunu gördüm. Ama nasıl heyecanlandım. Uzman birisi ile beslenme düzenimi bir süreliğine değiştirme fırsatım olmuştu. Hemen denemeye karar verdim. Tüm söylediklerini defterime yazdım ve Ece Sarı Ramazan Kampına başladım. Genel olarak uydum ve sonra ne mi oldu ? Direnç kilomu kırdım. Tam 4 kg verdim. :) Yani diyeceğim o ki ;Diyetisyen Ece Sarı ile direnç kilolarımı kırdım. Ona çok teşekkür ediyorum. İyi ki video çekti ve bizimle paylaştı. :))

İşte o video:



Ramazan kamp videoları 1,2,3,4,5 olarak devam ediyor. İzlemenizi ve izleyip denediyseniz yazımın altına yorum yapmanızı çok isterim. :)


Diyetisyen Ece Sarı Ramazan Kamp Listesi
Diyetisyen Ece Sarı Ramazan Kamp Listesi

Diyetisyen Ece Sarı Ramazan Kamp Listesi Örneği

Ramazan Kampı olarak yapılıyor. Ama oruç tutmayanlar için Diyetisyen Ece Sarı Bu listeyi şu saatlerde aralıklı oruç şeklinde yapabileceklerini belirtti.

Sabah:12:00 
Ara Öğün: 15:00
Akşam: 18:00

Eğer kilonuz fazla ise miktarlarını da bir tık arttırmanızı da söylemeyi ihmal etmedi. 

İFTARDAN SAHURA İÇİLECEK MUCİZE SUYUMUZUN TARİFİ
2 litre su 1 şişe maden suyu 2-3 çubuk tarçın 1 salatalık Nane yaprakları 1 yeşil elma dilimle Çeyrek demet maydanoz 1limonun tümü dilimlenecek (kabuklarıyla direkt atalım) SAHUR: 2 yumurta 1 dilim peynir 1 kuru kayısı veya hurma Domates salatalık ve bol yeşillik 1 yeşil çay veya 1 kiraz sapı çayı
Yumurta yiyemeyenler için:
2 etimek 2 dilim peynir 1 kuru kayısı veya hurma Domates salatalık ve bol yeşillik 1 yeşil çay veya 1 kiraz sapı çayı
İFTAR: 2 GÜN: 2 kepçe çorba (kremasız ve tereyağsız) 2 kabak sandal 1 kase pul biberli ve naneli ve 1 salatalıklı cacık

Kabak Sandalın Hazırlanışı

2 orta boy kabak, 3 yemek kaşığı lor peyniri 1 yumurta, 1 yemek kaşığı zeytinyağı, Baharat Tarifimiz: Kabakları yıkayıp ortadan ikiye bölüyoruz. İçlerini oyduğumuz kabakları kaynar suda 15 dakika haşlıyoruz. Kabaklar haşlanırken iç harcını hazırlıyoruz. İç harcı için; lor peynirini, yumurtayı ve dilediğimiz baharatları çırparak karıştırıyoruz. Haşlanan kabakları yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye koyup bir kaşık yardımıyla içlerine harcı bölüştürüyoruz. 15 dakika 180 derece fırında pişiyoruz.

2 GÜN:
2 kepçe çorba 1 el büyüklüğünde (100 gram) yağsız pişmiş tavuk eti veya kırmızı et veya et yiyemeyenler 4 parmak peynir 1 avuç dolusu yeşillikli, domatesli, salatalıklı Bol salata (sirkeli, 1 yemek kaşığı zeytinyağlı)
İFTAR SONRASI: 1 meyve veya 3 kuru kayısı 1 activia yoğurt 1 yeşil çay


Deneyenleri ve yazımı beğenenleri yoruma alalım. :) Okuduğun için teşekkürler. Diğer yazımda görüşmek üzere. 


Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Teşekkürler Yazar Panda. Diyetisyen Ece Sarı'yı sayende tanıdım artık onu da seni de takip edeceğim. Tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil