Güvenilir Modest (Tesettür) Alışveriş Siteleri Nelerdir? Nereden Alışveriş Yapmalıyız?

 

Alışveriş
Alışveriş

Güvenilir Modest (Tesettür) Alışveriş Siteleri Nelerdir?

Merhaba, ben geldim. :) Alışveriş yapmayı çok seven biri olarak bugünkü konumuz tabi ki alışveriş olacaktı. Tesettürlü kişiler için eskiden internetten alışveriş yapmak pekte mümkün değilmiş. Ama bugünkü yazımda ise güvenilir modest alışveriş siteleri nelerdir, tesettür alışveriş siteleri ne kadar güvenilirdir, internetten alışveriş yapılır mı? gibi sorularının cevabı yazımda...



İnternetten Hangi Sitelerden Alışveriş Yapmalıyız?




MERVELLION

Mervellion
Mervellion

Modest alışveriş sitelerinden çok yeni olan ama güvenirliği ve kalitesiyle mükemmel olan bir alışveriş sitesi, güvenle alışveriş yaparak kendinizi şımartabilirsiniz. Kesinlikle pişman olmayacaksınız benden demesi. :)






HOOOPSTORE




Hooopstore
Hooopstore



Tarzıyla, kalitesiyle en sevdiklerim arasında olan Hooopstore mükemmel bir site ve aksini iddia eden yoktur. :) Kesinlikle bir bak ve sende öyle karar ver diyorum. 

Link; https://www.hooopstore.com/






GİZCE



Gizce
Gizce

Mezuniyet fotoğraf çekimi için siyah şık tulumumu Gizce sitesinden aldım. O kadar iyi bir seçim yapmışım ki... Herkes nereden aldığımı soruyor. Öyle kurtarıcı bir parça ki. Her ürünleri gayet güzel. Gizce sitesini kötüleyenler olmuş ama ben her aldığım ürünün arkasındayım ve bu konuda başarılılar. 

Link; https://www.gizce.com/







LAMELİF


Lamelif
Lamelif


Açıkçası internetten alışveriş yapan birisi olarak Lamelif sitesinden hiç alışveriş yapmamıştım. Ama sitelerindeki ürünlerden çok beğendiklerim vardı. Almak istediğim için Lamelif sitesine şans verdim. 
İyi ki şans vermişim, bu sayede en güzel ürünleri kaptım. Favori güvenilir alışveriş sitelerimden biri oldu. 








SEFAMERVE




Sefamerve
Sefamerve


İlk alışveriş sitem olan Sefamerve 'den çok memnun kalmıştım. Sefamerve sitesiyle güvenim gelerek diğer ürünlerim için internetten alışveriş yapmaya başladım. Sefamerve eskimeyen, işinde başarılı, uygun fiyatlı, güvenilir bir site olduğu için sitelerinden alışveriş yapmaya devam ediyorum. :)








TRENDYOL MODEST




Trendyol
Trendyol



Trendyol Modest bu konuda çok başarılı. Yazlık elbiselerimi buradan aldım. Tüm ürünleri gayet kaliteli. Trendyol sitesindeki ürünleri seviyordum ama Trendyol Modest bölümünün açılması beni aşırı mutlu etti. Güvenle alışveriş yapabilirsin. :)





Güvenilir modest alışveriş sitelerimi seninle paylaştım. Umarım işine yaramıştır ve beğenmişsindir. Diğer yazılarımda görüşmek dileğiyle...❤❤❤

Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. lamelifciydim ama çok bozdular kaliteyi. şuan için fiyat performans ve popülarite gizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle katılıyorum değerli okurum. Maalesef şu sıralar oldukça kaliteyi bozan bir sürü satıcı olmaya başladı. Gizce den 2 sene önce tulum aldım mis giibi ilk günkü gibi kullanıyorum. :) İyi günler dilerim.

      Sil