Aşık Olmak ile Sevmek Aynı Mıdır? Aşık Olmak ile Sevmek Arasındaki Fark Nedir?

Aşk Nedir
Aşk Nedir


Aşk


Merhabalar, güzel okurlarım. Umarım her şey yolundadır. Aşk konusunda yollarımız kesişti...
Sevgi mi Aşk mı? Peki ya Sevgi ve Aşk aynı mıdır, aşık olmak ile sevmek aynı mıdır, sevgi ile aşk arasındaki fark nedir, aşık olduğumuzu nasıl anlarız, sevdiğimizi nasıl anlarız? gibi soruların cevabı yazımda. Hadi gel sen okumaya, ben ise yazmaya devam edeyim. :)

Aşk Nedir? Nasıl Anlarız?


Öncelikle senin hayatında aşk diye tanımladığın şey ne, nelerden oluşuyor en önemli kriter bundan ibaret diyebiliriz. Aşkın tanımını kendin için bir kere daha sesli olarak tanımlar mısın? Benim için aşk; tüm duyguları tatmak, emek, kalp çırpıntısı, buluşmaya giderken yıllar geçse de heyecanlanmak, zaman... Kısacası aşk benim için en güzel kalp çırpıntım... Ya senin için, aşk nedir? 



Sevmek Nedir
Sevgi Nedir


Sevgi Nedir?


Sevmek ne güzel kelime öyle... Sevgi herkese göre değişir. Mesela ailene, sevdiğine, arkadaşlarına, hayvanlara, doğaya...
Sevmek nedir konusuna gelince herkesin sevmesi kendine. :) Benim için sevmek hissetmektir. Gözlerin kapalı güvenmektir, kendini bulmaktır, güvenmektir, sevgi verdiğin değerdir. Sevgi sensindir. Sevmek ile başlar her şey. ❤



Aşık Olmak İle Sevmek Arasındaki Fark
Aşık Olmak İle Sevmek Arasındaki Fark


Aşık Olmak İle Sevmek Aynı Mıdır? Arasındaki Fark Nedir?


Sence aşık olmak ile sevmek arasındaki fark nedir? kendine göre cevaplamışsındır diye düşünüyorum. Benim cevabım ise; Herkes aşık olabilir ,ama hiç kimse benim gibi sevemez, benim baktığım gibi bakamaz, benim kadar heyecanlanamaz, sende gördüklerimi göremez. Dur sakin ol... Amacım kendimi övmek değil. Aşk ile Sevgi aynı değildir. Arasındaki fark aşk sevdiğin kişidir, sevgi ise senin ona olan tüm güzel duygularındır. Aşk bir insan iken sevgi kalptir. Seni farklı kılan sevdiğin kişi değil de sevgindir.
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar