Sağlıklı Beslenerek Kilo Verilir mi? Nasıl Kilo Verilir?

 SAĞLIKLI BESLENEREK KİLO VERİLİR Mİ ? 

sağlıklı beslenme ile kilo verme


Merhaba, değerli okuyucum. :) Senin de aklında şu sorular oluyor mu? İşte ben ne yaptıysam yaptım kilo veremedim. Sağlıklı beslenerek kilo verilir mi, Sağlıklı beslenerek nasıl kilo verilir ? gibi sorular kafanda dolanıp duruyorsa ben senin bu sorularını cevaplamak isterim. :)

Elbette, sağlıklı beslenerek kilo veriliyormuş. Ben bunun bir örneğiyim. Açıkçası her şeyi deneyip pes ettiğim anda karşıma çıktı. İnanmak istedim... Sağlıklı beslenerek kilo verebilirim bunu denemem lazım pes etmemeliyim dedim ve tam 6 ay kendime öyle iyi baktım ki. Artık benden mutlusu yoktu. :) Tabi ki bazen çok zor geldi ama ben kendime iyilik yapmak istiyordum ve başardım. 💪

Çevremden gelen olumlu yorumlar ise daha da motive ediyordu. Sağlıklı beslenmek demek tatsız, tuzsuz yemeklerden ibaret değil. Senin kendi yaratıcılığına bağlı. Sağlıklı beslenmede en önemli kurallardan biri kendini yorma ve sağlıklı ürünlerle beslenmek. Düzenli uyku, gün içinde çok hareketsiz kalmamakta önemli. Misal ay çiçek yağı yerine zeytinyağı, tereyağı kullanabilirsin. Ya da kızartma yapmak yerine az yağlı ile tava veya fırında pişirebilirsin.

Sen istersen o kadar kolay kilo veriliyor. Ben sağlıklı beslenerek tam 23 kg verdim. ❤✌
Diğer yazılarımda kilo verirken hazırladığım yemeklerden de bahsedeceğim.
Hadi ben kaçtım, kendine iyi bak...

Yorum Gönder

0 Yorumlar